![]() |
|
|
#1 |
|
General pukovnik
![]() |
Sta ste igrali igrali proslog leta?
I tako 2009 ostade iza nas. Sta ste igrali tokom godine? Koja igra, nebitno nova ili stara, dobra ili losa, je vredna pominjanja i komentara u 2009? Sta ste igrali proslog leta?
|
|
|
#2 |
|
Dr K. Adžija
![]() |
Re: Sta ste igrali igrali proslog leta?
Dobra tema!
Ja već godinu dana živim u Capital Wastelandu, odn. igram Fallout 3. Grickam ga po malo i polako sam ga priveo kraju. Završio sam glavni i sve sporedne kvestove i ekspanzije i sl. Osjećam da je došlo vrijeme za uninstall ali mi nekako žao. F3 je definitivno obilježio moju igračku 2009. godinu. Pored njega, vrhunski ugođaj mi je pružio Braid. To je možda najinventivnija i najnevjerovatnija igra koju sam ikada igrao. Od mainstream prženja bili su tu još i Crysis i Crysis Warhead, a sa uživanjem sam još jednom prošao Half-Life 2 sa epizodama i moram da konstatujem da je to jedan od najboljih FPS-ova ikada. Pred ovih opuštao sam se uz Sam&Max-a, čije sam obje sezone završio sa uživanjem.
|
|
|
#3 |
|
Plankton, Zli Plankton
![]() |
DoD
BF2 Machinarium Crayon Deluxe Battlefield Heroes A tu su i: Battlefield family: Janja growing kao exp pack: Allies Twins |
|
|
|
|
|
#4 |
|
General pukovnik
![]() |
moja godina najviše je prošla uz
1- Warhammer. Igra je požurila da pretekne Wow, ali do kraja nije uspela da prevaziđe dečije bolesti. Generalno odlična ideja, mnogo dobre zabave prvenstveno za timsku igru. Nakon nešto manje od godine igrački kadar je počeo da se rasipa i zapečatio sudbinu igre. 2- FH. Stari dobri mod, sa starim iskusnim igračima. Uvek zadovoljstvo zarolati čeono u kolonu Šermana koji se uznemire kao devojčice kod ginekologa. 3- DOD. Koliko god smo igrali ne može mi ga biti dosta. Uvek odlična atmosfera. 4- Plants vs Zombies. Sjajno. Logička igra koja me i dan danas razonodi. 5- Aion. Obećavajući MMO koji je nakon mesec dana pokazao svoje odvratno koreansko lice. Razočarenje godine. 6- Borderlands. Odlična! 7- BIA.HH. Odlična SP igra. I ne odigrasmo ovo u MP, mislim da bi bila sjajna zabava. 8- Cobra 11. Lepa grafika, interesantna igrica 9- PES ... igra za pivo
"Yippee Ki-Yay" Last edited by Wele : 30. Dec 2009. at 23:45. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kapetan
![]() |
1. Braid
2. Sam and Max season 2 3. Tales of Monkey Island 4. Borderlands 5. AION takodje veliko razočarenje 6. WoW kojem sam se vratio posle godinu dana, i koji mi je bolji nego ikad, iako sam morao da kupim novi acc i levelujem iz pocetka.
|
|
|
#6 | |
|
General pukovnik
![]() |
Quote:
Totally Spies: Totally Party Shrek The Third Barbie Horse Adventure Barbie Fashion Show Littlest Pet Shop Winx Club Bugs Bunny and Taz Super Cow Aion!
|
|
|
|
#7 |
|
Zastavnik
![]() |
mafia wars
|
|
|
#8 |
|
Pukovnik
![]() |
nekako se skidam sa EVE-a, igrao sam ga bas malo prosle godine
Mount&Blade IL2 - 1946 - prelazim lagano razne kampanje - igrao malo u multiplayu sa par ljudi Heroes Of Newerth - zanimljivo sa poznatim likovima igrati Borderlands - extra u multiplayu Theatre of war Dragon age - zanimljivo u pocetku al mi nesto postalo dosadno NavyField EU (Hood server Crayon delux - odlicna ideja |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|