MULTIPLAY forum  

Go Back   MULTIPLAY forum > Pucačine > Igre bazirane na Quake MOTORU 8)
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 22. Oct 2005., 17:44   #1
Yossarian
rifle-grenader

Yossarian's Avatar

Rep Power: 59 Yossarian ima na šta da bude ponosanYossarian ima na šta da bude ponosanYossarian ima na šta da bude ponosanYossarian ima na šta da bude ponosanYossarian ima na šta da bude ponosanYossarian ima na šta da bude ponosanYossarian ima na šta da bude ponosanYossarian ima na šta da bude ponosanYossarian ima na šta da bude ponosanYossarian ima na šta da bude ponosan
Send a message via ICQ to Yossarian Send a message via AIM to Yossarian Send a message via MSN to Yossarian Send a message via Yahoo to Yossarian
Novi Wolfenstein

Poceo je razvoj novog nastavka Wolfenstein-a. Radice ga firma Raven Software. Jedino sto se zna o igri je da ce se desavati u pozadini iza neprijateljskih linija i da je opet u pitanju sprecavanje nacistickih eksperimenata. Ne zna se kad ce izaci, ali tesko pre kraja sledece godine. Osim za PC bice napravljena igra i za Xbox 360, ili je mozda bolje reci obrnuto, jer po najavama deluje kao da je vaznija verzija za Xbox. Ne znam sta im tacno to znaci, ali najavljaju neku revolucionarnu grafiku namenjenu pre svega sledecoj generaciji hardvera.

Old 06. Nov 2005., 20:33   #2
mire [SPAM]
Poručnik

Send a message via ICQ to mire [SPAM]
Re: Novi Wolfenstein

dobro je da se radi...

a ti si ziv?

ajde da se okupimo koji put
Old 21. Aug 2009., 12:37   #3
Mirun
Kapetan

Mirun's Avatar

Rep Power: 61 Mirun has a reputation beyond reputeMirun has a reputation beyond reputeMirun has a reputation beyond reputeMirun has a reputation beyond reputeMirun has a reputation beyond reputeMirun has a reputation beyond reputeMirun has a reputation beyond reputeMirun has a reputation beyond reputeMirun has a reputation beyond reputeMirun has a reputation beyond reputeMirun has a reputation beyond repute
Send a message via ICQ to Mirun Send a message via MSN to Mirun

Product complete

Ako je neko već igrao, da čujemo valja li
Sudeći prema GT opisu igre, ništa posebno.
Old 22. Aug 2009., 02:49   #4
sova
Dr K. Adžija

sova's Avatar

Rep Power: 138 sova has a reputation beyond reputesova has a reputation beyond reputesova has a reputation beyond reputesova has a reputation beyond reputesova has a reputation beyond reputesova has a reputation beyond reputesova has a reputation beyond reputesova has a reputation beyond reputesova has a reputation beyond reputesova has a reputation beyond reputesova has a reputation beyond repute
Send a message via ICQ to sova

Uživao sam u prethodnim izdanjima Wolfensteina, pa sam siguran da će tako biti i sa ovim.

"Kakav god izadjes is rova, prodzarace te Sova"
sova is offline   Reply With Quote
Old 04. Sep 2009., 00:42   #5
Yossarian
rifle-grenader

Yossarian's Avatar

Rep Power: 59 Yossarian ima na šta da bude ponosanYossarian ima na šta da bude ponosanYossarian ima na šta da bude ponosanYossarian ima na šta da bude ponosanYossarian ima na šta da bude ponosanYossarian ima na šta da bude ponosanYossarian ima na šta da bude ponosanYossarian ima na šta da bude ponosanYossarian ima na šta da bude ponosanYossarian ima na šta da bude ponosan
Send a message via ICQ to Yossarian Send a message via AIM to Yossarian Send a message via MSN to Yossarian Send a message via Yahoo to Yossarian

Prvi utisak bio je razocaravajuci. Razlog je sto sam ocekivao nastavak RCTW-a i ET-a, sto se fizike igre tice, a ovo je samo jos jedan Call of Duty nastavak. U starom Wolfensteinu volim kako se igraci krecu, cimanje MP40 kad puca, pancerfaust, nacin na koji se baca bomba, a ovde je sve to drugacije.
Osim toga, sama igra nije losa. Interesantna je, nije linearna kao CoD. Prica je solidna, u skladu sa prethodnom. Interesantno mi je sto se tokom igre sakupljaju pare pa se na crnoj berzi unapredjuje naoruzanje.
Ne verujem da ce multiplay da bude preterano zanimljiv, ja bih ipak pre igrao ET ili RTCW.
Old 01. Nov 2009., 00:56   #6
Parafull
Technocratic Manipulator

Parafull's Avatar

Rep Power: 46 Parafull je prosto neverovatanParafull je prosto neverovatanParafull je prosto neverovatanParafull je prosto neverovatanParafull je prosto neverovatan
Send a message via MSN to Parafull

Uglavnom zabavno. Na momente i uzivanje.
Old 28. Jul 2010., 11:09   #7
FreakyGamer
Džomba

FreakyGamer's Avatar

Super, jedva cekam.
Igrao sam prvi dio, odlican je. Malo me iznenadila igra, u pocetku sve realno, a kasnije duhovi, zombiji i ko zna jos sta
Ali igra je odlicna, i sto je meni najdraze - teska za prekucati.
Hvala na informaciji.
FreakyGamer is offline   Reply With Quote
Old 06. Aug 2010., 19:51   #8
malivragolan
Zastavnik

malivragolan's Avatar

Rep Power: 39 malivragolan je pravi uzor svimamalivragolan je pravi uzor svimamalivragolan je pravi uzor svimamalivragolan je pravi uzor svimamalivragolan je pravi uzor svimamalivragolan je pravi uzor svimamalivragolan je pravi uzor svimamalivragolan je pravi uzor svima

Jel FreakyGamer na bozijoj misiji ozivljavanja starih postova ili samo ne obraca paznju na datum kada je neka tema bila poslednji put aktivna?
malivragolan is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules