![]() |
|
|
#1 |
|
rifle-grenader
![]() |
Novi Wolfenstein
Poceo je razvoj novog nastavka Wolfenstein-a. Radice ga firma Raven Software. Jedino sto se zna o igri je da ce se desavati u pozadini iza neprijateljskih linija i da je opet u pitanju sprecavanje nacistickih eksperimenata. Ne zna se kad ce izaci, ali tesko pre kraja sledece godine. Osim za PC bice napravljena igra i za Xbox 360, ili je mozda bolje reci obrnuto, jer po najavama deluje kao da je vaznija verzija za Xbox. Ne znam sta im tacno to znaci, ali najavljaju neku revolucionarnu grafiku namenjenu pre svega sledecoj generaciji hardvera.
|
|
|
#2 |
|
Poručnik
![]() |
Re: Novi Wolfenstein
dobro je da se radi...
a ti si ziv? ajde da se okupimo koji put
|
|
|
#3 |
|
Kapetan
![]() |
Product complete
Ako je neko već igrao, da čujemo valja li Sudeći prema GT opisu igre, ništa posebno.
|
|
|
#4 |
|
Dr K. Adžija
![]() |
Uživao sam u prethodnim izdanjima Wolfensteina, pa sam siguran da će tako biti i sa ovim.
|
|
|
#5 |
|
rifle-grenader
![]() |
Prvi utisak bio je razocaravajuci. Razlog je sto sam ocekivao nastavak RCTW-a i ET-a, sto se fizike igre tice, a ovo je samo jos jedan Call of Duty nastavak. U starom Wolfensteinu volim kako se igraci krecu, cimanje MP40 kad puca, pancerfaust, nacin na koji se baca bomba, a ovde je sve to drugacije.
Osim toga, sama igra nije losa. Interesantna je, nije linearna kao CoD. Prica je solidna, u skladu sa prethodnom. Interesantno mi je sto se tokom igre sakupljaju pare pa se na crnoj berzi unapredjuje naoruzanje. Ne verujem da ce multiplay da bude preterano zanimljiv, ja bih ipak pre igrao ET ili RTCW.
|
|
|
#6 |
|
Technocratic Manipulator
![]() |
Uglavnom zabavno. Na momente i uzivanje.
|
|
|
#7 |
|
Džomba
![]() |
Super, jedva cekam.
Igrao sam prvi dio, odlican je. Malo me iznenadila igra, u pocetku sve realno, a kasnije duhovi, zombiji i ko zna jos sta Ali igra je odlicna, i sto je meni najdraze - teska za prekucati. Hvala na informaciji. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zastavnik
![]() Join Date: 06. Aug 2005.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jel FreakyGamer na bozijoj misiji ozivljavanja starih postova ili samo ne obraca paznju na datum kada je neka tema bila poslednji put aktivna?
![]() |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|