![]() |
|
|
#2 |
|
Dr K. Adžija
![]() |
Re: AVP 3
Mmmmmm. Good. Svaki AVP je imao dobru atmosferu i bio dobar za MP.
|
|
|
#3 |
|
Kapetan
![]() |
Posle dva dana bezuspesnog pokusavanja da pronadjem partiju, uninstall. Nadam se da ce finalna verzija imati dedicated server.
|
|
|
#4 |
|
Kapetan
![]() |
Niko nije probao full?
Meni se za sada [1h igranja] dopada. Kretanje mi je jos uvek nekako sporo i tromo, ali doprinosi atmosferi, jer je akcija sporija, ali pravilnije rasporedjena. Osecaj je jako dobar. Mracni hodnici, treperavo svetlo, nikad dovoljno municije, i konstantno ping-ping-ping detektora pokreta, ukratko, sve sto prava space opera, smestena u doticno okruzenje, treba da ima. Jos uvek picim samo kampanju za marinca iako je, koliko cujem, predvidjeno da se igraju paralelno sve tri, za potpuni hronoloski dozivljaj. Meni je uvek kampanja sa marincem bila najzanimljivija, tako da necu jos skoro isprobati preostala dva, tako da ako neko krene te dve kampanje, neka baci utiske.
|
|
|
#5 |
|
Dr K. Adžija
![]() |
Like! Like! Probaću čim se vratim u bgd.
|
|
|
#6 |
|
Pukovnik
![]() |
alieni su bas teski za ubiti, ili ja ekstra lose gadjam puskom
a za kretanje aliena, kada se on igra, malo treba navikavanja, zbog hodanja po zidovima/plafonima |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Conte Jaguar
![]() |
Pa dje je tu zabava? AVP se pocinje sa predatorom, pa onda alien...marinci su uvjek bili smor
|
|
|
#8 |
|
Pukovnik
![]() |
heh.... ne znam, i marinac i predator su podjednako dobri, dok mi je sa alien-om sve nesto "sporo", lagano, ranjiv si mnogo, samo se sunjas
ne kazem da se ne umire ekstra lako sa marincem i predatorom, ali imas neki osecaj "sigurnosti" koji ti pruza oruzije, dok sa alien-om je svaki konflikt "licem u lice" inace, cini mi se da prica u igri ide redom: alien, marine, predator... i sad posle par misija vidim da je nije lose pratiti pricu, s'tim da su mogli da nekako obeleze hronoloski kako idu misije |
|
|
|
|
|
#9 |
|
dodji maco ?
![]() |
Ne svidja mi se, suvise sporo, nimalo dinamike, deluje nezavrseno igra.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Kapetan
![]() |
Немам кад да се играм
|
|
|
#11 |
|
Pukovnik
![]() |
nije alien spor, on je najbrzi od svih, nego nacin igranja sa njim je "spor" u smislu da ne mozes kao covek ili predator samo da ides pravo i "ne mislis", vec moras lagano kada udjes negde gde ima vise protivnika da lagano procenis kojim redoledom ces da ih sredis
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
General pukovnik
![]() |
e Mirko sad si lupio