MULTIPLAY forum  

Go Back   MULTIPLAY forum > Vesti > Najnovije vesti
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 30. Dec 2009., 16:29   #1
Wele
General pukovnik

Wele's Avatar

Rep Power: 172 Wele has a reputation beyond reputeWele has a reputation beyond reputeWele has a reputation beyond reputeWele has a reputation beyond reputeWele has a reputation beyond reputeWele has a reputation beyond reputeWele has a reputation beyond reputeWele has a reputation beyond reputeWele has a reputation beyond reputeWele has a reputation beyond reputeWele has a reputation beyond repute
Send a message via ICQ to Wele Send a message via MSN to Wele
Sta ste igrali igrali proslog leta?

I tako 2009 ostade iza nas. Sta ste igrali tokom godine? Koja igra, nebitno nova ili stara, dobra ili losa, je vredna pominjanja i komentara u 2009? Sta ste igrali proslog leta?
Old 30. Dec 2009., 19:10   #2
sova
Dr K. Adžija

sova's Avatar

Rep Power: 139 sova has a reputation beyond reputesova has a reputation beyond reputesova has a reputation beyond reputesova has a reputation beyond reputesova has a reputation beyond reputesova has a reputation beyond reputesova has a reputation beyond reputesova has a reputation beyond reputesova has a reputation beyond reputesova has a reputation beyond reputesova has a reputation beyond repute
Send a message via ICQ to sova
Re: Sta ste igrali igrali proslog leta?

Dobra tema!
Ja već godinu dana živim u Capital Wastelandu, odn. igram Fallout 3. Grickam ga po malo i polako sam ga priveo kraju. Završio sam glavni i sve sporedne kvestove i ekspanzije i sl. Osjećam da je došlo vrijeme za uninstall ali mi nekako žao. F3 je definitivno obilježio moju igračku 2009. godinu.
Pored njega, vrhunski ugođaj mi je pružio Braid. To je možda najinventivnija i najnevjerovatnija igra koju sam ikada igrao.
Od mainstream prženja bili su tu još i Crysis i Crysis Warhead, a sa uživanjem sam još jednom prošao Half-Life 2 sa epizodama i moram da konstatujem da je to jedan od najboljih FPS-ova ikada.
Pred ovih opuštao sam se uz Sam&Max-a, čije sam obje sezone završio sa uživanjem.

"Kakav god izadjes is rova, prodzarace te Sova"
sova is offline   Reply With Quote
Old 30. Dec 2009., 21:32   #3
Fon Limma
Plankton, Zli Plankton

Fon Limma's Avatar

Rep Power: 129 Fon Limma has a reputation beyond reputeFon Limma has a reputation beyond reputeFon Limma has a reputation beyond reputeFon Limma has a reputation beyond reputeFon Limma has a reputation beyond reputeFon Limma has a reputation beyond reputeFon Limma has a reputation beyond reputeFon Limma has a reputation beyond reputeFon Limma has a reputation beyond reputeFon Limma has a reputation beyond reputeFon Limma has a reputation beyond repute
Send a message via ICQ to Fon Limma

DoD
BF2
Machinarium
Crayon Deluxe
Battlefield Heroes

A tu su i:
Battlefield family: Janja growing
kao exp pack: Allies Twins

www.indie-go.com
www.airserbia.com
Fon Limma is offline   Reply With Quote
Old 30. Dec 2009., 22:29   #4
Wele
General pukovnik

Wele's Avatar

Rep Power: 172 Wele has a reputation beyond reputeWele has a reputation beyond reputeWele has a reputation beyond reputeWele has a reputation beyond reputeWele has a reputation beyond reputeWele has a reputation beyond reputeWele has a reputation beyond reputeWele has a reputation beyond reputeWele has a reputation beyond reputeWele has a reputation beyond reputeWele has a reputation beyond repute

moja godina najviše je prošla uz
1- Warhammer. Igra je požurila da pretekne Wow, ali do kraja nije uspela da prevaziđe dečije bolesti. Generalno odlična ideja, mnogo dobre zabave prvenstveno za timsku igru. Nakon nešto manje od godine igrački kadar je počeo da se rasipa i zapečatio sudbinu igre.
2- FH. Stari dobri mod, sa starim iskusnim igračima. Uvek zadovoljstvo zarolati čeono u kolonu Šermana koji se uznemire kao devojčice kod ginekologa.
3- DOD. Koliko god smo igrali ne može mi ga biti dosta. Uvek odlična atmosfera.
4- Plants vs Zombies. Sjajno. Logička igra koja me i dan danas razonodi.
5- Aion. Obećavajući MMO koji je nakon mesec dana pokazao svoje odvratno koreansko lice. Razočarenje godine.
6- Borderlands. Odlična!
7- BIA.HH. Odlična SP igra. I ne odigrasmo ovo u MP, mislim da bi bila sjajna zabava.
8- Cobra 11. Lepa grafika, interesantna igrica
9- PES ... igra za pivo )

Last edited by Wele : 30. Dec 2009. at 23:45.
Wele is offline   Reply With Quote
Old 31. Dec 2009., 08:18   #5
Wolf
Kapetan

Wolf's Avatar

Rep Power: 87 Wolf has a reputation beyond reputeWolf has a reputation beyond reputeWolf has a reputation beyond reputeWolf has a reputation beyond reputeWolf has a reputation beyond reputeWolf has a reputation beyond reputeWolf has a reputation beyond reputeWolf has a reputation beyond reputeWolf has a reputation beyond reputeWolf has a reputation beyond reputeWolf has a reputation beyond repute
Send a message via ICQ to Wolf

1. Braid
2. Sam and Max season 2
3. Tales of Monkey Island
4. Borderlands
5. AION takodje veliko razočarenje
6. WoW kojem sam se vratio posle godinu dana, i koji mi je bolji nego ikad, iako sam morao da kupim novi acc i levelujem iz pocetka.

Wolf is offline   Reply With Quote
Old 31. Dec 2009., 11:25   #6
Wele
General pukovnik

Wele's Avatar

Quote:
Originally Posted by Fon Limma View Post
A tu su i:
Battlefield family: Janja growing
kao exp pack: Allies Twins
... oK
Totally Spies: Totally Party
Shrek The Third
Barbie Horse Adventure
Barbie Fashion Show
Littlest Pet Shop
Winx Club
Bugs Bunny and Taz
Super Cow
Aion! Za Aion sam morao da izlevelujem 4 dodatna lika do 10 lvla kako bi Jovana i njene drugarice mogle da lete po plazi Verterona
Old 04. Jan 2010., 01:10   #7
Lord_Zed
Zastavnik

Lord_Zed's Avatar

Rep Power: 49 Lord_Zed je pravi uzor svimaLord_Zed je pravi uzor svimaLord_Zed je pravi uzor svimaLord_Zed je pravi uzor svimaLord_Zed je pravi uzor svimaLord_Zed je pravi uzor svimaLord_Zed je pravi uzor svima
Send a message via AIM to Lord_Zed Send a message via MSN to Lord_Zed

mafia wars
Old 10. Jan 2010., 21:31   #8
Chuck
Pukovnik

Chuck's Avatar

Rep Power: 63 Chuck je pravi uzor svimaChuck je pravi uzor svimaChuck je pravi uzor svimaChuck je pravi uzor svimaChuck je pravi uzor svimaChuck je pravi uzor svimaChuck je pravi uzor svimaChuck je pravi uzor svima
Send a message via ICQ to Chuck

nekako se skidam sa EVE-a, igrao sam ga bas malo prosle godine
Mount&Blade
IL2 - 1946 - prelazim lagano razne kampanje - igrao malo u multiplayu sa par ljudi
Heroes Of Newerth - zanimljivo sa poznatim likovima igrati
Borderlands - extra u multiplayu
Theatre of war
Dragon age - zanimljivo u pocetku al mi nesto postalo dosadno
NavyField EU (Hood server
Crayon delux - odlicna ideja
Chuck is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules