![]() |
|
|
#16 |
|
KLEROFAŠISTA
![]() |
Re: Battlefield Bad Company 2
Ovo što je Zmaj ispisao zvuči korektno. Žao mi je što nema prona, posebno pošto se objekti daju olupati, e sad i tu me zanima da li se baš svi objekti mogu uništavati i da li se to dešava po šablonu ili kako ?
Šteta i za comm rose. Ako je najveći problem sa igrom - glavni server ... hard core mode zvuči ok - jel to neki mod ko prm koji se "externo" postavlja ili je to nešto što imaš u originalnoj instalaciji. I dajte linkove ka sjc forumu (ako server ima forum) i ka forumu hard core moda |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Čovek sa dva oka
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
General pukovnik
![]() |
bagzi i ja uzimamo original, ova The Committee ekipa će isto da igraju na official serveru, a daleko od toga da su klinci.
|
|
|
#19 |
|
covek s tri zubi
![]() |
eh... sta bi falilo da se ukloni sav onaj deciji sarenis i da igra izgleda isto kao u ovom traileru?
http://www.youtube.com/watch?v=aeJ1G-JFp6A |
|
|
|
|
|
#20 |
|
nikogović
![]() |
Sve je to lepo, al bih morao da pazarim novu graficku, a mozda i cpu, sto znaci i plocu... pa izadje skupa igra
A taman sam prosli vikend rastavio do najsitnijeg dela svoj verni ATI i ocistio svaku poru... Ja skidam narodsku verziju cisto da vidim sta to propustam i da li propustam. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
hedonista
![]() Join Date: 16. Nov 2006.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Beta je mogla da se igra do 25. februara kad su ugašeni svi beta serveri, tako da od free MP nema ništa (još uvek nema krekovanih servera).
Hard core se uključuje na samom serveru, kao i svaka opcija posebno (minimap, 3D world tagging, minimap tagging, crosshair, friendly fire) tako da možeš napraviti sam konfiguraciju koja ti odgovara i naći neku sredinu između krajnjosti, ili ići u samu krajnjost. Nama se nešto server istripovao još prvog dana pa su ostale isključene sve opcije (dobili smo najžešći HC mod Protrčite kroz single player misije, da bar vidite mogućnosti engine-a i ponašanje oružja. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Kapetan
![]() Join Date: 15. Jul 2005.
Skoro sve se da uništiti.Zid po zid,palme,kontejneri...Kad padnu noseći zidovi padne i zgrada.
Dobar trip je kad je zastavica u zgradi a ti tenkom otvoriš prolaz ka zastavici i parkiraš na sponu. BTW ne kapiram šta je to Mare šareno,misliš tagovi? Protivnik nema tag a svetli kad je obeležen
|
|
|
#23 |
|
Pukovnik
![]() |
poceo sam signleplayer i mogu reci da je skroz ok, prakticno sve sto nije teren moze da se unisti (kuce/drvece/barikade....)
ovo totalno uklanja onaj osecaj sigurnosti kada pretrcis ulicu pod vatrom, stanes iza kuce i znas da ti ne mogu nista tu.... ali ovde nisi cim krenu rpg-ovi da ruse kucu.... ili sl. kada stanes iza betonske barikade (ili one od vreca sa peskom) e sad, osecaj sa oruzijem, onako, nije lose uopste, mada igra protiv npc-a je bzvz jer oni vide kroz svu onu "prasinu" koja se dize od pucnjave i rusenja objekata... a singleplayer na najtezem je nekako lak ako se dodje do kesa, eto i mene |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Kapetan
![]() Join Date: 04. Jul 2004.
hmmmm, vidim ja dize se prasina ovde
gledam i pozdravljam, moracu bar da probam !
|
|
|
#25 |
|
Stalker
![]() |
Zašto sve eksplodira u ovoj igri?
|
|
|
#26 |
|
KLEROFAŠISTA
![]() |
Zato što je to ono što prodaje ovu igru, pa se preterano eksploatiše
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
covek s tri zubi
![]() |
Quote:
vidju ovo http://forum.multiplay.co.rs/showthr...728#post104728 a onda ovo (sta ArmA 2 endzin moze da donese) http://www.youtube.com/watch?v=5zhS4DuML5Q naravno, sve se svodi na to da li ce biti preko 100 ljudi ili nece. Ako je manje od 64 onda sta ce nam, ako je preko 100 (a u teoriji moguce je 200, 300), onda Last edited by <<mArE.CCCP>> : 12. Mar 2010. at 14:14. |
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Čovek sa dva oka
![]() ![]() |
Ne razumem zašto toliko potenciraš broj igrača?
Ja sam pre za 10:10 sa normalnim ljudima nego za 500:500 sa idiotima |
|
|
|
|
|
#29 |
|
General pukovnik
![]() |
ma sa kim se ti raspravljas Vladimire?
Covek godinama ne zeli da shvati da drugi ljudi mogu da vole nesto sto on ne voli i da je bogom dan da nam otvori oci. Deja Vue
|
|
|
#30 |
|
Kapetan
![]() |
Iiiiiiiiiii... jel dobra
Ima li ovih novih fazona sa napredovanjem u igri? Veći čin, nova oružja, sposobnosti, unapređenje vojnika, tralalala... U fazonu 2142 samo mnogo bolje u odnosu na to đubre od igre
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|