![]() |
|
|
#31 |
|
nikogović
![]() |
Re: Battlefield Bad Company 2
Bogami... sudeci po singlplejeru, mehanika igre je po-ohohoho-prilicno dobra. Zvuk je mozda i preterano dobar. Kazem preterano jer me zaboli glava od detonacija i sveopste buke kad nastane neka frka (npr mortar). Sve se raspada, ruse se zidovi, granate pucaju na sve strane, cela zgrada skripi, fijucu meci, malter prsti... Tenk me dosta podseca na desert combat tenkove. Dzipovi i bagiji mi se ne svidjaju - nekako imam osecaj kao da nekontrolisano klize.
Oruzja deluju OK, mada mi fali jedinicna paljba. Model za destrukciju objekata je dosta pojednostavljen, ali i to je sjajno u odnosu na neunistive zgrade. Uopste nije los osecaj kad umesto glavnom ulicom uzmes zalet i protrcis KROZ 4-5 zgrada tako sto ih jednu po jednu ovaras granatama Tako da... singlplejer jos i moze da se igra uz obavezno preskakanje cut-scena i proseravanja. E sad... ono sto ne znam je: - Koliko lako se gine u MP? - U cemu je fora sa health-om? Nema indikatora uopste, bar u SP? Da li se health regenerise sam? - i jos dosta stvari vezanih za MP koje idem sad da guglam I da... bezveze je sto ne moze kao u bf2vanili da se pokrene prazna MP mapa. To cekam. |
|
|
|
|
|
#32 |
|
KLEROFAŠISTA
![]() |
malf, jel to pala nova makina ili si potero na staroj ?
Ako jesi reci konfu koju imash ! |
|
|
|
|
|
#33 |
|
nikogović
![]() |
Eh
ATI x1950xtx Core 2 Duo 2.4 GHz 4GB RAM Ovo sve mi omugucava da BFBC2 teram u varijanti: - 1680x1050 - medium detalji (ponudjeno: low, medium, high, advanced) FPS je izmedju 20 i 35 u normalnim situacijama, a u guzvi pada i ispod 20, sto mi je dovoljno da isprobam... Ima neke tripove sa belom svetloscu i nekim fleshevima pri ucitavanju, ali osim toga sve izgleda OK. Malo cudno izgledaju pescane oluje i slicno... nisam bas siguran da je zamisljeno da se bas toliko nista ne vidi. Ucitavanje mape ume da potraje preko minut. Ne da mi se da menjam graficku jer ako bi hteli i ako bi se potrudili iz nje bi moglo da se izvuce sta oces, ali ne ne sinak... moramo da guramo nove tehnologije da klinci menjaju hardver jednom godisnje. Nisam se igrao sa tvikovanjem video setinga kroz fajlove... |
|
|
|
|
|
#34 |
|
hedonista
![]() Join Date: 16. Nov 2006.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Što se tiče health-a i MP, health je 100 jedinica, u HC modu je 50. Posle 6 sekundi od ranjavanja, počinje auto-heal (jebo ih COD
Pojašnjenje dosta stvari vezanih za samu igru i statistički podaci o oružjima i vozilima na http://denkirson.xanga.com/722757523/bad-company-2/ |
|
|
|
|
|
#35 |
|
nikogović
![]() |
Dakle zakljucak je da treba terati samo HC mod
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Pukovnik
![]() |
u pescanoj/sneznoj oluji se zaista nista ne vidi, barem igrac ne vidi, zato AI vidi SVE
inace, preso sam SP i zaista izgleda skroz ok zamena za bf |
|
|
|
|
|
#37 |
|
hedonista
![]() Join Date: 16. Nov 2006.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Samo hard core
![]() |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Pukovnik
![]() |
nikako drugacije
i pored najvece tezine vrlo malo se gine u SP-u... |
|
|
|
|
|
#39 |
|
POP
![]() |
Jaoj ovo mi se svidja,jest bas izgleda ko za klince al........odgledah par mp-a na you tube-u i bas mi je lepo!Narucujem original.......aj pa da se nadjemo..!
|
|
|
#40 |
|
Plankton, Zli Plankton
![]() |
posto je original i dje?
|
|
|
|
|
|
#41 |
|
KLEROFAŠISTA
![]() |
3,5 trsd npr comtrade shop
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
General pukovnik
![]() |
imas u Game-s
sapnes im moje i daju ti 5% off, posto imam onu neku platinum karticu, ne moras da pokazujes karticu imaju me u kompu
|
|
|
#43 |
|
KLEROFAŠISTA
![]() |
To si zaradi pazareci opsene naslove koje ukljuchuju zdrebca i barbiku ?
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Dr K. Adžija
![]() |
![]()
|
|
|
#45 |
|
KLEROFAŠISTA
![]() |
Tjekom nastupajuće nedelje stupam u akciju. Tj. kupujem naslov !
Danas sam opeglao par sati i sem problema sa logovanjem - kontektovanjem na server, nisam naišao ni na jednu KO grešku u igri. Igra je igriva !! Sa početka vas dočeka haos i metež, jurite i ginete ko muva, posle toga kad udjete u fazon da probijate svoj put kroz neprijatelje i objekte, sve se menja. Igrao sam rush - stvar prosta ko bulja - jedan tim napada 2 tačke, drugi ih brani. Nema puno flankovanja, već direktan kleš. Kao početnik imate najgore naoružanje i opremu, vremenom, a to je jako brzo - počinjete polako da otključavate sve i svašta. Za kil vam treba relativno slična količina pogodaka kao u bf2 Vanili, možda za nijansu manje - ovo važi za početna, najslabija oružja, vozila se redje sponuju nego u vanili i deluju ozbiljnije. U akciji budu APC i black hawk, ponegde i po tenk i to je to. Grafika - prebogata, previše eksplozija i šareniša, ali stvarno za nekoliko klasa ispred BF2. Broj ljudi, vatrena moć i veličine mapa su solidno ispeglani. Ljudi igraju sa svim mogućim kitovima, opremama, sa ili bez vozila, jer sve ima svoje prednosti mane, pa ko šta voli ... Nema uber vozila, niti klase, niti oružja ! Problem sa logovanjem i konekcijom je verujem nastao kao posledica i za EA iznanađujuće velikog interesovanja. Serveri se u roku od par minuta napune od 2/32 do 32/32. Što joj je možda i najbolja preporuka. Igra za svakog, ali ne i za sve. |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|